Glad Påsk

Peppar, peppar ta i trä, jag gav Nitte hans förhoppningsvis sista penicillinpilla förra måndagen, och so far so good, han mår som en prins. Vi ska iväg till veterinär med honom på onsdag, när vi slutade med cortisonet, hade han lite förhöja levervärden, vilket troligtvis har rättat till sej själv nu.


Våren blev kort i år, vi har haft +23-24 grader idag, jättemysigt, mina sparrisar växer som ogräs, i helgen ska vi börja plantera ut dom från barnkammaren, när det är färdigt ska jag sätta ytterligare 2.000 fröer av en sort som heter Prima Verde, en sparrissort som man ska kunna äta rå i sallader, spännande………………..


Och så har jag loppat lite, hittade en perfekt plafond till gästrummet, från Orrefors av Carl Fagerlund, den gamla lampan jag hade där åkte i golvet i höstas, jag hade änglavakt det var nära den hade giljotinerat mina tår, nu åkte bara dörrhandtaget till gardroben av.Jag har hittat något som jag har velat ha såååååå läääänge, en ”Paprika” golvvas från Uppsala Ekeby av Anna Lisa Thomhson.


Till sist Önskar jag Glad Påsk med en påskkärring från Boda av Bertil Vallien och en tupp av okänd härkomst.
Min mage är bättre

Nitte blev bara sämre och sämre, magen var nästan helkass igen för 3 veckor sedan så jag körde och köpte Hypochylin 300 mg till honom, (tabletterna ökar saltsyrehalten i magen som i sin tur döddar fler bakterier). Alltså bara dagen efter, vilken förändring, magen mycket bättre. Det blev en helt annan fart i Nitte, (speedad duracellkanin) cortisonet är nu borttaget, han få en penicillinpilla var 3:e dag, (och ska ha så i en vecka till, sen ska han få 1 st var 4:e dag i 2 veckor), håll nu alla tummar och klossor, att han är BRA, han vill så mycket och allra helst vill han och husse ut och tävla igen.

 


RSS 2.0